Heb je een opvangservice of een uitlaatservice? Dan maakt Nouky graag foto’s voor een mooi smoelenboek voor op je website of social networks. Nouky gaat graag mee wandelen zodat iedere hond op zijn of haar eigen manier ‘in the picture’ wordt gezet.
Maar ook als je een mooi portret wilt van je hond of misschien zelfs een portret van jullie samen, dan is de Smoelen Shoot wat je zoekt.

Smoelen Shoot
  • Op een buitenlocatie die we samen bepalen
  • Fotosessie op locatie tot maximaal 1 uur
  • Keuze uit de mooiste onbewerkte foto’s via een eigen pagina
  • Inclusief 1 afdruk zonder beeldmerk op 20 x 30cm
  • Bewerkte foto’s digitaal met beeldmerk in lage resolutie voor gebruik op internet
Na afloop

Na afloop begint voor mij het meeste werk, namelijk de foto’s uitzoeken en bewerken. Dit kost aardig wat tijd en ik vraag je een week tot twee weken geduld voordat je de resultaten zult zien. Maar zodra ze klaar zijn ben je de eerste want ik kan me voorstellen hoe graag je ze wilt zien.

De foto’s komen op internet te staan op de site van een Vaklab, van daaruit kun je de foto’s bekijken en stuur ik je de overeengekomen foto’s toe. Ook kun je eventueel extra bestellingen plaatsen via deze site. De foto’s worden door het Vaklab afgedrukt en naar je toegestuurd, foto’s van geweldige kwaliteit.

€ 65,-

De kosten voor een Smoelen Shoot bedragen € 65,00. Dit bedrag is voor één dier en inclusief BTW.
Ieder extra dier, van hetzelfde diersoort, kost €17,50. Voor die prijs worden er drie extra foto’s van het andere dier bewerkt waaruit je kunt kiezen. Exclusief extra afdrukken.
Reiskosten: eerste 5 km gratis, daarna € 0,25 per kilometer

Maak een afspraak

Voorwaarden/auteursrecht:

* Alle foto’s blijven eigendom van Nouky Photography
* Alle bewerkte foto’s worden op de website geplaatst. Als je dat niet wilt, meldt het me dan alsjeblieft
* Foto’s zijn alleen voor privégebruik
* Door Nouky Photography opdracht te geven voor een fotoshoot, geef je automatisch het recht om de foto’s ook voor andere doeleinden te gebruiken.
Als je dat niet wilt, meldt dit dan schriftelijk aan info@noukyphotography.com
* Als de foto’s op een website gebruikt worden, gebruik dan bronvermelding (http://www.noukyphotography.com)
* Het kan zijn dat de tekst die je mij over je dier stuurt wordt gebruikt op de website. Indien je dat niet wilt, meldt het me dan alsjeblieft
* Nouky Photography mag foto’s publiceren, voordat alle foto’s afgeleverd zijn. Indien je dat niet wilt, meldt het me dan alsjeblieft
* Gebruik van foto’s voor commerciële doeleinden is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming